+32(0)485 57 38 99

Wij leveren uw fruit op het werk persoonlijk in de loop van de maandagvoormiddag!

Over Rooselien

Rooselien,
GroeNten en fruit,
web & winkel

Wij (Lien Wittouck en Roos Verschaeve) leerden elkaar kennen in november 2012 op de werkvloer in de ICT-branche. Al snel werd duidelijk - zowel op het werk als daarbuiten - dat er veel raakpunten waren waardoor we ook vriendinnen werden.

Als uit-huis-werkende mama van 3 kinderen (van kleuter tot puber) ondervonden we allebei aan de lijve dat het vaak een hele opgave is om dagelijks gezond en lekker eten te bereiden. Dan spreken we nog niet over de bijhorende boodschappen doen en de tijd die hierin wordt gestopt. Van daaruit ontstond het idee om samen de schouders te zetten onder een nieuw concept dat quasi onmiddellijk de naam Rooselien kreeg.

Komende uit de ICT-branche geloven we er steevast in dat de online-verkoop niet meer weg te denken is naast een fysieke winkel. 

Op deze manier hopen we een oplossing te kunnen bieden aan mensen die om eender welke reden gezonde voeding aan huis wensen te bestellen of op te halen in de winkel.

Maar niet zomaar voeding… bewust is de keuze gemaakt om eerlijke, smaakvolle en waar mogelijk ambachtelijke producten in het assortiment op te nemen zodat iedereen weer met volle goesting kan genieten van zowel standaard als unieke ingrediënten.

Contacteer ons