+32(0)485 57 38 99

< Terug naar overzicht

Plaid wol Peak - Groen

Plaid wol Peak - Groen

85.00/stuk

De Klippan home collectie dekens & plaids is gemaakt van 100% lamswol en eco wol. De Premium collecie bestaat plaids gemaakt van de mooiste en meest zachte vezels zoals Merino wol in combinatie met Lamswol.
De Peak is een zacht en soepel plaid zonder franjes, de randen zijn hier mooi afgewerkt met een festonsteek.

Merk: Klippan dekens & plaids
Stijl: Scandinavisch design
Artikel: Klippan dekens - plaids
Afmeting: 130x180 cm
Materiaal: 60% merino en 40% lamswol

Groene plaid met mooi rustig wybers patroon welke in zacht wit door het geel is geweven. Door na het weven de plaid te borstelen is ie extra zacht. De plaid heeft een ingeweven patroon met kleine ruitjes of wybertjes. De kleur is mooi warm groen. De ene kant is groen met een klein beetje wit. De andere kant is veel lichter, hier zie je veel meer wit. Deze wollen plaid is van het Zweedse merk Klippan. Klippan staat voor kwaliteit, natuurlijke materialen en duurzame producten. Zo is de wol die voor de plaids is gebruikt ecologisch. Ecologische wol betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu tijdens de productie van de wol. Daarnaast worden de dieren die de wol leveren goed verzorgd. En tijdens de verwerking van de wol tot producten worden geen chemische stoffen gebruikt.
Deze Klippan plaid staat prachtig op je bank. Hij is lekker warm en zacht. Dus sla ‘m lekker om je heen als je op de bank zit. De kleur is mooi midden geel, een warme zonnige kleur. Groen is een prachtige kleur voor in je huis. Groen haalt de natuur in huis en geeft rust. groen is makkelijk en mooi te combineren met veel andere kleuren zoals geel of rood. maar ook mooi om alles in verschillende groentinten met elkaar te combineren.

Vragen?

Heeft u nog bijkomende vragen of wenst u meer informatie?  
Contacteer ons

Anderen kochten ook

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord